Beauty, Tips & Tricks

Winterzon

Winterzon is misschien nog wel heftiger dan zomerzon. Door de kou vergeet je vaak dat de zon (ook nog eens een stuk feller door de sneeuw) je huid verbrand. Daarom test B for Beauty deze week 3 verschillende zonnebrandcrèmes in de sneeuw:

 

  1. Babor, factor 50, Suncare System: Smeert soepel en ruikt lekker. Door het fanatieke skien moeten we wel af en toe de neus en het voorhoofd bijsmeren, omdat we bang zijn dat de crème door warmte en transpiratie weggesmolten is.
  2. Clinique, Facecream SPF 40: Sluit perfect aan bij onze dagverzorging (ook van Clinique), smeert goed uit en ruikt lekker. Is iets dikker dan de crème van Babor en blijft naar ons idee dus iets langer zitten. Omdat de factor lager is smeren we af en toe bij met de speciale stick van Clinique.
  3. Etat Pur, Facial Sun Cream, SPF 50+: Als je snel verbrand of last hebt van pigmentvlekken is deze creme misschien wel de beste. Hij is ontzettend dik en ietwat wittig, maar superdekkend en met een hoge SPF. Breng niet meteen een enorme dot aan op je gezicht, dat smeert namelijk niet zo lekker uit, maar begin met kleine hoeveelheden per deel van je gezicht. Ook handig voor op je handen als je zonder handschoenen langs de piste op het terras zit.

Reacties

reacties

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply