Beauty, Tips & Tricks

Travel Favourites

Je gaat op reis en mag maar 3 producten meenemen. Die vraag stelden wij onszelf tijdens de afgelopen redactievergadering. Maar 3!?! Ja. 3 en niet meer. Hier is ons lijstje.

 

  1. Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme SPF 10. Deze zorgt niet alleen voor een mooi en gelijkmatig tintje, maar werkt ook net zo voedend als je normale dagverzorging. Daarbij stimuleren extracten van zwarte bamboe ook het natuurlijke anti-verouderingsmechanisme van de huid. Waarbij fijne lijntjes tegen worden gegaan. Ideaal na een lange vlucht.
  2. De Chubby Stick van Clinique in de natuurlijke tint Mighty Mimosa. Is net een tintje donkerder dan je eigen lip en zorgt dus voor een mooie natuurlijke look met lichte glans.
  3. Ook altijd zo’n last van een extreem droge huid na het vliegen of van de zon? De Buruti olie – verkregen uit het Braziliaanse regenwoud – werkt extreem hydraterend en is dan ook het hoofd ingrediënt van de Aveda Dry Remedy Daily Mostiurizing Oil. Droge plekjes, nagelriemen en zelfs je haarpunten krijgen er direct een opkikker van.

Reacties

reacties

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply