Beauty, Favourites, News, Tips & Tricks

Getest: More by Demi van Oriflame

Een paar weken geleden kregen wij de nieuwe collectie van Oriflame binnen: More by Demi, een luxe make-up lijn waar Demi Moore het gezicht van is en aanheeft meegewerkt. Heldere kleuren die doen denken aan Hollywood glamour. Zo’n pakket laat je natuurlijk niet liggen, dat moesten we testen!

 

Wij kozen voor een pastel look met Princess Pink lipstick, Tea Rose nagellak en het limited edition palet. Het resultaat: de lipstick is superzacht en geeft een mooie dekkende kleur. Ook als je droge lippen hebt (met van die irritante velletjes) kun je deze lipstick prima gebruiken, want hij droogt niet uit. In tegendeel, hij werkt net zo verzachtend als een balsem en de kleur blijft mooi zitten. Met een laagje is de kleur mooi zacht. Met een tweede laagje dekt de lipstick nog veel meer en geeft die een zachte glans.

 

Meestal dekt een lichtgekleurde nagellak niet heel goed, maar de Tea Rose geeft een gelijkmatige dekking en zachte kleur. Hij bleef niet langer zitten dan andere nagellakken. En dan het palet. Hier hebben we op de redactie om moeten vechten. De pastel kleuren zijn perfect voor een lichte romantische make-up (ook ideaal voor bruiden), terwijl de paarsige metallic lipgloss je look juist een beetje pit geeft. Wil je maar een item meenemen in je tas, dan heb je in principe aan dit palet genoeg. Je kunt er je ogen, lippen en wangen mee opmaken! Kortgezegd, wij zijn fan!

Reacties

reacties

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply